Kleuteruniversiteit en Leerlingvolgsystemen

Lesmaterialen van Kleuteruniversiteit kun je gebruiken naast bestaande methodes. Je kunt ook je complete kleuteronderwijs vormgeven met het ons aanbod van materialen, waarbij veel aandacht is voor spel. Kleuteruniversiteit materialen hebben duidelijk geformuleerde lesdoelen die gekoppeld zijn aan bestaande SLO-doelen. Per project bieden wij een lesdoelenoverzicht, in de beschrijving van het project in de winkel vind je een linkje met ‘Download hier de lesdoelen van dit project’. Deze kun je bekijken voordat je een project aanschaft. De lesdoelen zijn over te nemen in de verschillende leerlingvolgsystemen.

Op deze pagina’s nemen we je mee in het werken met doelen en de verschillende leerlingvolgsystemen:

Ben je geïnteresseerd in het werken met de projecten van Kleuteruniversiteit en zoek je meer informatie over het werken met doelen? Wellicht vind je een van onderstaande blogs dan ook interessant:

  • Eén van de meest gestelde vragen die wij ontvangen bij Kleuteruniversiteit is: ‘Is Kleuteruniversiteit inspectieproof?’ Bij ons rees vervolgens de vraag: wat is inspectieproof? De inspectie zelf is namelijk ook niet bekend met dit woord. Maaike van Kleuteruniversiteit ging op onderzoek uit. Lees alles hierover in haar blog.
  • Hoe wordt de implementatie van Kleuteruniversiteit ervaren in het onderwijs? Lees de ervaringen van deze directeur en leerkracht van Basisschool de Burchtgaarde in Breda.
  • Zijn jullie bezig met het realiseren van een beredeneerd aanbod en op zoek naar tips? In deze blog geeft ambassadeur Annelieke jullie tips om dit aan te pakken.