Wat is een Kleuteruniversiteit inspiratiedag?

Kleuteruniversiteit maakt digitale projecten op basis van kinderboeken in samenwerking met uitgevers. Dát wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat Kleuteruniversiteit inspiratiedagen organiseert voor leerkrachten? Het doel van de inspiratiedagen is, tja, om collega’s te inspireren! Collega’s, omdat de mensen die de workshops geven allemaal afkomstig zijn uit het onderwijs.

De inspiratiedagen zijn praktisch van aard zodat jij maandag direct aan de slag kunt. Kleuteruniversiteit reist het hele land door. We zijn altijd op zoek naar geschikte locaties bij jou in de buurt. Kijk op de site bij evenementen voor de aankomende inspiratiedagen.

Juf Annelieke schreef recentelijk een verslag van een inspiratiedag. Klik hier om deze te lezen. Wil je een goede impressie van een dag krijgen? Bekijk dan deze video eens: