Kleuteruniversiteit en Mees & Co werken samen!

Ken jij Mees & Co met hun geweldige producten ter promotie van ons prachtige vak leraar? In 2016 bedacht Mees & Co oprichter Jeroen Zwagerman tijdens zijn studie een manier om meesters op de kaart te zetten. Met een toffe sweater en het woord ‘meester’ als opdruk wilde hij laten zien hoe trots hij was op zijn aanstaande beroep. Niet lang daarna bleek deze uit de hand gelopen grap een doorslaand succes. Inmiddels hebben Jeroen en zijn (zaken)partner Angela een zeer succesvolle onderneming met geweldige producten herkenbaar met de opdruk ‘juf’ en ‘meester’. Het shirt met de opdruk ‘kleuterjuf’ en ‘kleutermeester’ ontbrak nog in de collectie.

Kleuteruniversiteit heeft al jaren de missie om het kleuteronderwijs en de kleuterleerkrachten de aandacht te geven die ze verdienen. Het kleuteronderwijs doet er toe! En daarom zijn we bijzonder blij met de samenwerking en presenteren we met trots deze aanwinst in de collectie van Mees & Co: het kleuterjuf en kleutermeester T-shirt met het Kleuteruniversiteit logo op de mouw. Wil je zo’n gaaf shirt? Dat kan via de . Welke kleur kies jij?

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.