De Kleuteruniversiteit kerstgedachte actie is terug!

We halen een oude traditie van stal: de Kleuteruniversiteit kerstgedachte actie!

Het jaar 2020 was een wel heel bijzonder jaar, waarin leerkrachten hun veelzijdigheid hebben getoond. Online onderwijs werd plots het nieuwe normaal en er werden veel nieuwe vaardigheden geleerd en gedeeld. En ondanks de verplichte afstand kwamen misschien wel dichterbij elkaar dan ooit.

Wij, bij Kleuteruniversiteit, zijn dol op de kerstperiode, en dan vooral vanuit het idee van de kerstgedachte. Even aan een ander denken, omdat deze persoon waardering verdient. Die ene collega die het moeilijk heeft gehad, of je duo die niet te stoppen is en waar je zoveel van hebt geleerd. Welke collega verdient een verrassing van Kleuteruniversiteit en wil je daarmee laten weten dat je hem of haar bijzonder waardeert? Mail ons vóór 16 december 2020 met jouw verhaal en wie weet verrassen we deze collega. Mail ook gelijk het postadres en de volledige naam van deze collega (de gegevens worden alléén voor deze actie gebruikt, waarna we de gegevens verwijderen).

Let op! Het is belangrijk dat je vertelt waarom je jouw collega zo waardeert. We vertellen jouw verhaal dan voor jou aan deze collega.

Merry Christmas!