Terugblik op 2018 met ambassadeur Maaike

We blikken terug op 2018 met ambassadeur Maaike Rabouw. Haar favoriete project is: De kapper.

Knip-knip-knip! Mijn favoriete project dit jaar was: De kapper. Tijdens dit project heb ik de kinderen geweldig zien spelen in de kappershoek. In dit spel kwam alles samen. Taal, rekenen, creativiteit en natuurlijk het samen spelen. Mijn haar is nog nooit zo vaak gewassen, geknipt, geföhnd en gekruld.

Was het niet een beetje spannend voor de juf? Natuurlijk heb ik me ook even afgevraagd of de kinderen niet met een schaar aan de slag zouden gaan. We hebben goede afspraken gemaakt en er waren “nep” schaartjes. Het project zat ook vol met leuke activiteiten en er zat ook een geweldig liedje in van Jeroen Schipper. De kinderen waren gek op het liedje. Ik weet nu al dat dit project terug gaat komen!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.