Kleuteruniversiteit op de NOT 2019

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling in de jaarbeurs te Utrecht is van 22 t/m 26 januari 2019 en Kleuteruniversiteit is erbij! Samen met partners Leesvink & De Voorleeshoek bezetten we een stand op het Kinderboekenplein (standnummer: 01.A110) en bieden we gedurende vijf dagen een flinke dosis inspiratie aan bezoekers. Bekijk het filmpje van Anouk, Sanne en Merel waarin ze je meer vertellen over de NOT of scroll naar beneden om je direct aan te melden.

Zo worden er in onze stand op het Kinderboekenplein diverse workshops gegeven door o.a. meester Sander, juf Bianca, juf Sanne, juf Janneke, de Vouwjuf, juf Maike en Jeroen Schipper, maar ook Jacques Vriens, Charlotte Dematons, Ruth Wielockx, Liesbet Slegers, Thibbe Veldkamp, Arend van Dam, Ingrid en Dieter Schubert, Alain Clark en Loes Riphagen en vele anderen! Ook is er een Kleuteruniversiteit winkel waar je diverse geweldige materialen kunt kopen en je kunt zeker weer rekenen op leuke verrassingen.

Je ziet het volledige overzicht van de workshops wanneer je je gratis inschrijft voor de NOT (bij pleinen/activiteiten), klik hiervoor op onderstaande afbeelding:

Dit bericht werd gepost in Nieuws en getagt .