Waar zijn sommige projecten gebleven?

Misschien heb je het al gemerkt: Sinds een aantal weken zijn sommige producten ‘verdwenen’ uit onze webwinkel. De hoogste tijd om te vertellen hoe dit zit!

Zoals je wellicht weet bestaat Kleuteruniversiteit in maart 2024 tien jaar. Je zult begrijpen dat we sinds onze begintijd onze projecten steeds hebben aangepast en hebben verbeterd. Ook de visie op het onderwijs is veranderd. Tegenwoordig krijgt bijvoorbeeld bewegend leren veel meer aandacht, net als Engels, burgerschap en programmeren. Onlangs hebben we de projecten die online stonden heel kritisch bekeken en we kwamen tot de conclusie dat een aantal project niet meer van deze tijd zijn. Vandaar dat we deze uit de winkel hebben verwijderd (reeds aangeschafte producten blijven wel gewoon beschikbaar in je account).

We snappen dat dit niet fijn is wanneer je je net had voorgenomen om met een bepaald project te werken. Uiteraard zullen we nieuwe projecten maken bij de ontstane gaten. Zo komt er bijvoorbeeld een nieuw project bij het boek Rupsje Nooitgenoeg en ook komen er nieuwe ruimteprojecten aan. Hou hiervoor vooral onze socials in de gaten!