Sinterklaas projecten van Kleuteruniversiteit en Junioruniversiteit

Kijk eens wat er bij de post zit: het nieuwste boek van Charlotte! Ze mocht langskomen op het landgoed van Sinterklaas en de Pieten. Wat ze daar zag, heeft ze getekend en het resultaat is te zien in het prentenboek Sinterklaas. 

Sinterklaas groep 1-2 – Kleuteruniversiteit

Dit project is ontwikkeld bij het prachtige prentenboek ‘Sinterklaas‘ van Charlotte Dematons. Elke activiteit start met een zoekopdracht in het boek waarna een (kring)activiteit volgt op het gebied van taal, rekenen, muziek of spel en beweging. Daarnaast vind je in dit project suggesties voor de hoeken. Met het project kun je zo’n 3 weken aan de slag. Hiermee beleef je de gezelligste sinterklaastijd! En hoe gaaf: Charlotte Dematons maakte enkele exclusieve nieuwe illustraties voor dit project!

 

 

 

 

Sinterklaas groep 3-4 – Junioruniversiteit

Dit project is ontwikkeld bij het prachtige prentenboek ‘Sinterklaas‘ van Charlotte Dematons. Elke activiteit start met een zoekopdracht waarna een activiteit volgt op het gebied van wereldoriëntatie, bewegend leren, taal of rekenen. Daarnaast vind je in de project suggesties voor de hoeken. Charlotte Dematons maakte enkele exclusieve nieuwe illustraties voor dit project.