Word jij gastblogger bij Kleuteruniversiteit?

Kleuteruniversiteit is op zoek naar gastbloggers! Lees je altijd enthousiast onze blogs op de site en werk je graag met kleuters? Kun jij goed schrijven en heb je zin in een uitdaging? Lees dan vooral verder!

Wat doet een gastblogger?

Elke zondagavond zetten wij een blog online. Deze worden over het algemeen geschreven door onze ambassadeurs. Ze gaan over een onderwerp dat raakvlakken heeft met het kleuteronderwijs en hebben als doel onze lezers te inspireren. Maar onze ambassadeurs zijn niet de enigen die onze lezers kunnen inspireren. Voor nu zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om ook eens een blog te schrijven over een onderwerp dat je aan het hart ligt. Heb je je gespecialiseerd in een bepaald onderwerp, hebben jullie op school een bijzonder onderwijsconcept of heb je een bijzondere ervaring opgedaan en wil je hier graag anderen over inspireren? We geven je graag een platform om dit verhaal te plaatsen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer je een blog zou willen schrijven, kun je een mail sturen naar Kleuteruniversiteit. In deze mail laat je weten waarover je wilt schrijven en wat de strekking van je blog is. Daarna begint het schijfproces. Je levert je blog in en zal daarover feedback ontvangen. Ook lever je zelf foto’s aan. Wanneer je blog na aanpassingen helemaal is goedgekeurd, krijg je bericht wanneer je blog op onze site verschijnt.

Hieronder zie je een aantal foto’s die bij gepubliceerde blogs zijn geplaatst. Ter inspiratie!

Lijkt het je wat?

Stuur een mail naar dieke@kleuteruniversiteit.nl en wie weet kun je binnenkort jouw eigen blog lezen op onze site!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.