Wij zijn terug met de Kleuteruniversiteit kerstgedachte actie!

De Kleuteruniversiteit kerstgedachte actie is terug!

2021 was weer een heel bijzonder jaar. Thuisonderwijs, halve klassen, uiteindelijk toch weer terug naar school en veel maatregelen waar we maar mee hebben om te gaan. Het vergt een hoop van leerkrachten.

Bij Kleuteruniversiteit zijn we dol op de kerstperiode, en dan vooral vanuit het idee van de kerstgedachte. Even aan een ander denken, omdat deze persoon waardering verdient. Die ene collega die het moeilijk heeft gehad, of je duo die niet te stoppen is en waar je zoveel van hebt geleerd het afgelopen jaar. Welke collega verdient een verrassing van Kleuteruniversiteit en wil je daarmee laten weten dat je hem of haar bijzonder waardeert?

Mail vóór vrijdag 17 december 2021 jouw verhaal naar info@kleuteruniversiteit.nl en wie weet verrassen wij deze collega! Dus niets verklappen hè? Mail s.v.p. ook het postadres en de volledige naam van deze collega (de gegevens worden alléén voor deze actie gebruikt. De gegevens worden nadien verwijderd).

Let op! Het is belangrijk dat je aan ons vertelt waarom je jouw collega zo waardeert. We vertellen jouw verhaal dan voor jou aan deze collega.

Merry Christmas!