Junioruniversiteit is live!

Met zeer veel trots kondigen we de lancering aan van Junioruniversiteit, de grote zus van Kleuteruniversiteit. Ook bij Junioruniversiteit vind je thematische projecten op basis van boeken, nu voor de groepen 3 t/m 8. De eerst beschikbare projecten zijn gemaakt voor groep 3, voor onder andere de start van het schooljaar en de Kinderboekenweek 2021. De komende maanden en jaren kun je natuurlijk nog veel meer van ons verwachten. Zo schrijven we ook op Junioruniversiteit regelmatig blogs en zullen we je via sociale media inspireren. 
We zijn bijzonder verheugd met dit begin en kijken uit naar nog veel meer projecten op basis van boeken. Maak nu voordelig kennis met de nieuwe Junioruniversiteit projecten, want de op boeken gebaseerde projecten zijn nu met introductiekorting verkrijgbaar!
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.