Nieuw! De foto van de week

In vele klaslokalen maken leerkrachten en kinderen volop gebruik van de projecten, spellen, puzzels en andere materialen van Kleuteruniversiteit. Regelmatig zien we geweldige foto’s van projecten in actie en lezen we de mooie verhalen van leerkrachten bij die foto’s. We vinden het inspirerend om deze verhalen te mogen horen. Daarom introduceren wij de ‘Foto van de week’ wedstrijd. Heb jij iets moois meegemaakt n.a.v. een Kleuteruniversiteit project, spel of ander materiaal? Mail ons dan met jouw foto en verhaal! Je mag natuurlijk ook een collage maken en deze toesturen.

Hoe doe je mee?

  • Mail jouw foto of foto’s naar info@kleuteruniversiteit.nl o.v.v. ‘Foto van de week’. (Je mag ons ook via Facebook de foto’s sturen)
  • Vertel het verhaal bij de foto(‘s).

Voorwaarden:

  • Kleuteruniversiteit kiest in het schooljaar 2019/2020 wekelijks één foto uit met uitzondering van de schoolvakanties.
  • De maker van de gekozen foto van de week ontvangt een leuke attentie. Kleuteruniversiteit gebruikt de adresgegevens van de winnaar alleen om de prijs te versturen.
  • Kleuteruniversiteit mag de foto(‘s) gebruiken op sociale media.
  • Foto’s met smiley’s of andere emoticons die worden gebruikt om de gezichten van kinderen onherkenbaar te maken, worden niet geplaatst. Als je geen foto’s van herkenbare kinderen mag sturen, zorg dan dat je de foto zo neemt dat er geen gezicht te zien is. Indien er wel gezichten te zien zijn, gaan wij er vanuit dat je toestemming hebt voor gebruik op sociale media.
  • Wanneer Kleuteruniversiteit geen inzendingen ontvangt, wordt er geen foto van de week geplaatst.

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.