Koningsdag

Wat was er een kritiek op het ‘Koningslied’, dat werd gecomponeerd ter gelegenheid van de inhuldiging van kroonprins Willem-Alexander tot koning der Nederlanden op 30 april 2013. Hadden ze Jeroen Schipper maar moeten vragen! Zijn lied dat  voor Kleuteruniversiteit schreef, blijft echt hangen. Een echte meezinger! Het is een vrolijk lied geworden over Koningsdag. Wanneer je het eenmaal hebt gehoord, is het moeilijk om uit je hoofd te krijgen! De download bevat het liedje in mp3 formaat én de tekst van het liedje in pdf formaat, maar je kunt het ook al hier zien:

Bekijk ook eens onze andere Koningsdag producten:

- Alle thema's

Koningsdag project

15,9547,85

- Alle thema's

Kralenplanken Koningsdag

5,9517,85

- Alle thema's

Koningsspelen

8,9526,85
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.