Het eerste Kleuteruniversiteit magazine is er!

Vanaf vandaag, 19 mei 2020, worden de eerste exemplaren van het eerste Kleuteruniversiteit magazine bezorgd bij mensen die een exemplaar hebben aangevraagd. Meester Sander en Juf Sanne hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om een inspirerend magazine te maken voor leerkrachten die met jonge kinderen werken. We zijn benieuwd naar de reacties, dus laat zeker wat horen via email of social media (#kleuteruniversiteit)!

Heb je het gratis(*) exemplaar nog niet aangevraagd? Het kan nog! Ga naar de website van het tijdschrift en meld je aan. Heb je vragen over de bezorging of de abonnementen van het magazine? Voor alle vragen kun je telefonisch en per email terecht bij de klantenservice van Ten Brink Uitgevers, de uitgever van het tijdschrift.

Het Kleuteruniversiteit magazine is tot stand gekomen in samenwerking met Patsboem! Educatief, Royal Van Gorcum en Ten Brink Uitgevers.

(*) met uitzondering van verzendkosten.