Kleuteruniversiteit inspiratiedag 13 mei 2023

Op zaterdag 13 mei 2023 is er weer een Kleuteruniversiteit inspiratiedag – de leukste studiedag van het jaar! Kleuteruniversiteit bundelt de krachten van echte praktijkmensen met elk een eigen specialiteit en biedt een inspiratiedag voor kleuterleerkrachten. De onderwerpen van de workshops zijn zeer uiteenlopend, voor ieder wat wils. Bedoeld om je te informeren, enthousiasmeren en praktisch van aard zodat je direct aan de slag kunt met jouw groep.

Deze keer wordt de inspiratiedag gehouden in Leusden op basisschool De Bongerd en basisschool KLA4. Leusden ligt in het midden van Nederland, vlak bij Amersfoort. We hebben weer een leuk programma voor je, met een aanbod van 12 workshops waar je er 3 van kunt volgen. Bekijk het volledige aanbod hier. Schrijf je op tijd in, want vol=vol.

De dag wordt afgesloten met een plenaire inspiratiesessie met meester Sander.