Kleuteruniversiteit inspiratiedag 15 april 2023

Op zaterdag 15 april 2023 is er weer een Kleuteruniversiteit inspiratiedag – de leukste studiedag van het jaar! Kleuteruniversiteit bundelt de krachten van echte praktijkmensen met elk een eigen specialiteit en biedt een inspiratiedag voor kleuterleerkrachten. De onderwerpen van de workshops zijn zeer uiteenlopend, voor ieder wat wils. Bedoeld om je te informeren, enthousiasmeren en praktisch van aard zodat je direct aan de slag kunt met jouw groep.

Deze keer wordt de inspiratiedag gehouden Avenhorn op basisschool De Sprankeling. Avenhorn ligt in Noord-Holland tussen Hoorn en Amsterdam. We hebben weer een leuk programma voor je, met een aanbod van 11 workshops waar je er 3 van kunt volgen. Bekijk het volledige aanbod hier. Schrijf je op tijd in, want vol=vol.

De dag wordt afgesloten in een plenaire inspiratiesessie met auteur Ted van Lieshout en illustrator Philip Hopman, bekend van de Boer Boris boeken.