Kleuteruniversiteit en Junioruniversiteit op de NOT 2023

Van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 januari 2023 wordt de Nationale Onderwijstentoonstelling gehouden (‘de NOT’), in de Jaarbeurs in Utrecht. Kleuteruniversiteit en onze grote zus Junioruniversiteit zijn daar aanwezig. Je kunt ons vinden in hal 1, bij standnummer A074 en A084. Juf Sanne vertelde in deze eerdere blog waarom deze beurs zo waardevol voor bezoekers is. Heb je je nog niet ingeschreven voor de NOT? Geen nood, klik hier en schrijf je alsnog gratis in.

Wat kun je allemaal van ons verwachten als je onze stands bezoekt? We vertellen het je graag:

Digitale materialen en projecten

In de stands van Kleuteruniversiteit en Junioruniversiteit kun je onze digitale materialen inzien en vragen stellen aan onze ambassadeurs en auteurs. Wil je meer weten wat Kleuteruniversiteit en Junioruniversiteit is, wat we je kunnen bieden en hoe je het kunt inzetten in jouw klas? Dit is de kans om er met de makers over in gesprek te gaan.

Spellen in samenwerking met Heutink

Ken je de spellen al die wij samen met Heutink hebben ontwikkeld? Deze spellen, waaronder ook de kleimatten, zijn in te zien, én te koop bij onze stand voor een voordelige beursprijs.

Posters 

Een aantal van onze posters zijn te koop in onze stand. Deze posters, op A1 formaat, zijn gedrukt op dik, hoge kwaliteit papier en zijn echt een verrijking voor jouw klas. De posters die we aanbieden zijn:

Kleuteruniversiteit magazine en Junioruniversiteit magazine

Ken jij Kleuteruniversiteit magazine en Junioruniversiteit magazine al? In onze stand kun je een gratis exemplaar ophalen (zo lang de voorraad strekt), en kun je alles te weten komen over deze twee inspirerende tijdschriften.

Junioruniversiteit 

Junioruniversiteit is de grote zus van Kleuteruniversiteit en biedt ook digitale thematische projecten voor leerkrachten op basis van (prenten)boeken. In deze projecten voor groep 3 t/m 8 staat het spelend leren rondom een wereldoriënterend thema centraal. In de stand van Junioruniversiteit kun je er meer over te weten komen. 

Op de stand van Junioruniversiteit kun je de digitale projecten inzien. Vraag ook om de brochure, een kortingsbon voor een grote korting op geselecteerde Junioruniversiteit projecten, én om een gratis Junioruniversiteit A2 poster (zo lang de voorraad strekt).

Goodies

Sanne heeft in haar blog over de NOT al verklapt dat wij elke beursdag 200 exemplaren van onze nieuwe Kleuteruniversiteit big-shopper tas weggeven aan de eerste bezoekers. Maar hier geldt wel: op = op, dus kom op tijd!

Bezoek

Meester Sander is de hele week te gast in onze stands, en op woensdagmiddag komen Ted van Lieshout en Philip Hopman, schrijver en illustrator van Boer Boris langs voor een bezoek. Dat staat garant voor inspiratie én vermaak!

Kortom, genoeg redenen voor een bezoek aan de NOT. Schrijf jij je gratis in, en zien we jou daar? Tot ziens in Utrecht!

Dit bericht werd gepost in Nieuws en getagt .