November 2020 korting

Het is alweer november, de dagen worden korter en de herfst is begonnen. Ook deze maand hebben we weer een korting: het project ‘thuis bij mijn kudde‘ en ook het spellenpakket ‘eten en drinken‘ is in de aanbieding. Lees hieronder meer over deze producten:

Thuis bij mijn kudde

In het boek Waar is mijn kudde van Lane Smith is een kind op zoek naar haar kudde en ontmoet daarbij allerlei dieren. Kudde staat hier synoniem voor de plek waar je je thuis voelt. In dit project van ongeveer 4 weken bij het prentenboek gaan de kinderen ook op zoek naar waar zij bij horen en leren onderweg ook van alles over de dierenwereld. Waar woont een pinguïn, wie is het grootste dier, hoe beweegt een schildpad, waar kun je wonen? Het wordt een echte ontdekkingsreis!

Spellenpakket eten en drinken

Eten doen we elke dag, brood met kaas of een kopje soep,
fruit of groente, koek of snoep: wat voor lekkers eet jij graag?
We gaan koken, smoothies maken, snoepjes tellen bij de thee,
spelend leren, lerend spelen. Doe je ook gezellig mee?

Een smakelijk spellenpakket over alles wat lekker is: fruit, groenten, vlees, maar ook snoep en koekjes. Het pakket met héél veel bijlagen bevat tien kleurrijke spellen met meerdere spelmogelijkheden en een gevarieerd doelenaanbod.

Deze projecten zijn tijdelijk 50% in prijs verlaagd. Tip: Ga naar je plaatselijke boekhandel om het boek Thuis bij mijn kudde aan te schaffen. De aanbieding is de hele maand november 2020 geldig, dus sla je slag!