Gezocht: geschikte locaties voor Kleuteruniversiteit inspiratiedagen 2020

Sinds 2014 organiseert Kleuteruniversiteit studiedagen voor kleuterleerkrachten, met groot succes. Deze inspiratiedagen vinden plaats door het hele land en zijn zo succesvol dankzij de inzet en gastvrijheid van gastscholen die ons team en bezoekers welkom heten. Ook voor het jaar 2020 willen we weer diverse inspiratiedagen organiseren en daarbij doen we graag een beroep op jou.

We zoeken:

  • Een enthousiast contactpersoon die ons gedurende de aanloop en de inspiratiedag wil helpen met de organisatie.
  • Een gastschool met grote plenaire zaal. Deze zaal moet ruimte bieden aan minimaal 150 leerkrachten. Daarnaast moet er ruimte zijn voor de infomarkt, met ongeveer 11 tafels van 2 meter breed.
  • Een school met minimaal 12 lokalen met ‘hoog’ meubilair en digiborden.

Wij bieden:

  • Een onvergetelijke dag.
  • Gratis kaarten voor een aantal teamleden.

Heb jij of ken jij een school die aan onze wensen voldoet? Maak dan een video van de plenaire ruimte en mail deze naar info@kleuteruniversiteit.nl. Indien bestandsgrootte van de video te groot is om via de mail te versturen, kun je eventueel gebruik maken van Wetransfer om deze te verzenden.