Wat is Kleuteruniversiteit?

Sanne Ramakers is het creatieve brein achter Kleuteruniversiteit. In 2002 begon Sanne met haar website JufSanne.com met het doel leerkrachten te ondersteunen en te inspireren bij het dagelijks reilen en zeilen in hun groep. In 2014 begon Sanne met Kleuteruniversiteit. Haar missie was de krachten van andere internetjuffen- en meesters te bundelen op één platform en inspirerende projecten te maken op basis van prentenboeken. De uitgevers van deze prentenboeken waren bijzonder enthousiast over het plan om zo leerkrachten de kans te bieden zeer gericht maar spelenderwijs met de mooiste boeken aan de slag te gaan en sloten zich snel aan bij dit initiatief. Kleuteruniversiteit werkt op dit moment samen met zestien uitgevers.

De Kleuteruniversiteit inspiratiedagen zijn inmiddels zeer bekend bij kleuterleerkrachten. Deze dagen worden in scholen door het hele land gehouden en zijn een groot succes vanwege het simpele concept: je ontvangt informatie waarmee je direct aan de slag kunt. Kijk voor een overzicht van aankomende inspiratiedagen op de site bij evenementen.

Bekijk zeker onze video voor een goede impressie van werken met Kleuteruniversiteit projecten:

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.