Hoera! Wij zijn jarig!

Het is feest bij Kleuteruniversiteit

Het is deze maand alweer vier jaar geleden dat Kleuteruniversiteit online is gekomen en in diezelfde maand werd de allereerste inspiratiedag in IJsselstein gehouden.

Inmiddels staan er meer dan 425 producten in de winkel en hebben we 27 inspiratiedagen achter de rug. En zelfs na 27 inspiratiedagen hebben we nog steeds ontzettend veel zin om collega’s in het onderwijs te inspireren! Want Kleuteruniversiteit is een platform door leerkrachten, voor leerkrachten. Met onze roots in het onderwijs weten wij als geen ander waar leerkrachten behoefte aan hebben.

Omdat wij graag het feestje met jullie vieren, hebben al we diverse winacties op Facebook en Instagram gehouden en we feesten de maand maart nog even door.
Op de recente inspiratiedag in Barendrecht hebben we onze bezoekers verrast met een vrolijke Kleuteruniversiteit vlaggenlijn. Zou jij ook zo’n leuke vlaggenlijn willen winnen? Dat kan! We geven er een aantal weg. Beantwoord de volgende vragen om kans te maken:

1. Wie is de oprichter van Kleuteruniversiteit? (Wil je een hint? Kijk hier!)
2. Vertel ons: wat betekent Kleuteruniversiteit voor jou en jouw groep?

Mail je antwoord en je postadres naar info@kleuteruniversiteit.nl , onder vermelding van ‘verjaardag’. De winnaars worden 16 maart 2018 bekend gemaakt.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.