Terugblik op 2017 met ambassadeur Caroline

Kleuteruniversiteit blikt terug op 2017. Het favoriete project het afgelopen jaar van ambassadeur Caroline was Pim Piloot. 

Als laatste thema voor de zomervakantie deed ik met mijn duo Pim Piloot. De parallelgroepen werkten over vakantie en reizen. In onze middenruimte bouwden we gezamenlijk een groot vliegveld waar we per toerbeurt met onze groep speelden. De lessen uit Pim Piloot sloten hier mooi bij aan. Allerlei soorten vliegtuigen kwamen aan bod en we deden verschillende lessen rondom rijmen en eerste woorden en laatste woorden.

Er zitten in dit project allerlei verschillende niveaus, zoals je gewend bent van Kleuteruniversiteit, maar met wat aanpassingen zijn de lessen ook voor de groep 2 kids, die echt al aan groep 3 toe zijn ook nog uitdagend. Wel is dit project misschien geschikter voor begin van het schooljaar, direct na de zomervakantie.

Dit project leefde enorm onder onze kids en heeft veel leuke toevoegingen. Zo worden er app-tips genoemd en is er een digibordles beschikbaar. We gaan deze zéker nog eens doen…!

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.