Terugblik op 2017 met ambassadeur Romy

We blikken terug op 2017 met Kleuteruniversiteit. Het favoriete project het afgelopen jaar van ambassadeur Romy is Op wereldreis. Romy:

Het afgelopen schooljaar zijn wij begonnen met het project Op wereldreis, een geweldig leuk project waarbij de nieuwsgierigheid van de kinderen enorm geprikkeld werd. Op verschillende momenten ging de reis verder naar een ander land in de verschillende werelddelen. Vanuit een kind (prentenboek ‘de kinderen van de wereld’) werd er iets over het land verteld en bij elk land hoorde een leuke activiteit.

De kamelenrace bij Egypte hebben we tijdens de kijkochtend uitgevoerd, kinderen tegen de ouders. Gelukkig hadden de kinderen gewonnen! Na de kerstvakantie, in het nieuwe jaar, gaan wij aan de slag met het winterproject. Ik kijk er nu al naar uit. De activiteiten vanuit de projecten worden spelenderwijs aangeboden. Heerlijk hoe hierdoor het enthousiasme van de kinderen wordt vergroot!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.