Terugblik op 2017 met ambassadeur Annelieke

We blikken terug op het jaar 2017 met juf Annelieke. Het favoriete project van juf Annelieke is Ridders.

Wauw, dit project sluit helemaal aan bij de belevingswereld van de kinderen! Wie wil er nu niet met een helm en een harnas in het ridderkasteel (lees huishoek) spelen. In het project en het bijpassende Willewete boek worden de kinderen meegezogen in het leven van een schildknaap. Deze schildknaap wil ridder worden en moet daarvoor nog heel veel leren. Natuurlijk helpen alle kinderen deze schildknaap om een echte ridder te worden. Aan het eind van het project heb jij ook een klas vol ridders. Een heel gevarieerd en divers project waar je zeker drie weken mee aan de slag kunt.

In 2018 start ik met het project De noord- en zuidpool, het bouwen van een iglo is iets heel anders dan een kasteel, ik ben benieuwd hoe de kinderen dat gaan aanpakken!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.