De kerstgedachte: nomineer een collega!

We naderen de kerstperiode. Wij, bij Kleuteruniversiteit, zijn dol op deze tijd, en dan vooral met het idee van de kerstgedachte. Even aan een ander denken, omdat deze persoon waardering verdient. Die ene collega die het moeilijk heeft gehad, of je duo die niet te stoppen is en waar je zoveel van hebt geleerd. Welke collega verdient een geweldig kerstpakket van Kleuteruniversiteit en wil je daarmee laten weten dat je hem of haar bijzonder waardeert? Mail ons vóór 18 december 2017 met jouw verhaal en wie weet verrassen we deze collega. Mail ook gelijk het postadres en de volledige naam van deze collega.

Let op! Het is belangrijk dat je vertelt waarom je jouw collega zo waardeert. We vertellen jouw verhaal dan voor jou aan deze collega.

Merry Christmas!