Actie: zet je collega in het zonnetje 2016

Alweer bijna een schooljaar afgerond! Wij, bij Kleuteruniversiteit, hopen dat het een goed jaar voor je is geweest en dat wij een steentje aan jouw succes hebben kunnen bijdragen. Over een paar weken kunnen we weer genieten van een aantal weken welverdiende rust. En ook in het nieuwe schooljaar staat Kleuteruniversiteit je weer graag bij met geweldige activiteiten.

Wanneer je terugkijkt op weer een bewogen jaar, blijft er soms die ene collega in je hoofd hangen. Die het moeilijk had, of die je zo enorm gesteund heeft. Die je waardeert en bewondert en die zeker wel een blijk van waardering kan gebruiken. Laat ons weten welke collega jij in het zonnetje wilt zetten en waarom. Dan zorgen wij voor een prachtig Kleuteruniversiteit pakket waar je collega vast en zeker bijzonder van zal gaan stralen. Mail naar info@kleuteruniversiteit.nl en vergeet niet de gegevens van jouw collega te vermelden! Je kunt iemand tot 1 juli 2016 aanmelden.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.