Zet je collega in het zonnetje

Het schooljaar loopt ten einde, we bijten nog een paar weken door op ons tandvlees en dan kunnen we weer genieten van een aantal weken welverdiende rust.

Wanneer je terugkijkt op weer een bewogen jaar, blijft er soms die ene collega in je hoofd hangen. Die het moeilijk had, of die je zo enorm gesteund heeft. Die je waardeert en bewondert en die zeker wel een blijk van waardering kan gebruiken. Laat ons weten welke collega jij in het zonnetje wilt zetten en waarom. Dan zorgen wij voor een prachtig Kleuteruniversiteit pakket waar je collega vast en zeker bijzonder van zal gaan stralen. Mail naar info@kleuteruniversiteit.nl en vergeet niet de gegevens van jouw collega te vermelden! Je kunt iemand tot 26 juni 2015 aanmelden.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.