Kleuteruniversiteit inspiratiedag Tilburg

Op 6 september 2014 is er weer een Kleuteruniversiteit inspiratiedag! Kleuteruniversiteit bundelt de krachten van echte praktijkmensen met elk een eigen specialiteit en biedt een inspiratiedag voor kleuterleerkrachten. De onderwerpen van de workshops zijn zeer uiteenlopend, voor ieder wat wils. Bedoeld om je te enthousiasmeren en praktisch van aard zodat je direct aan de slag kunt met jouw groep.

Hier zie je een sfeerimpressie van de vorige Kleuteruniversiteit inspiratiedag (klik voor een grotere versie):

inspiratiedag_29-03-2014

Deze keer is de locatie van de inspiratiedag de OBS Koolhoven in Tilburg. We hebben weer een leuk programma voor je met workshops en een optreden en signeersessie van Kathleen Amant, bekend van de Anna en Heksje Mimi boeken!